Strava i užas: Obljubio 13-godišnju sestru, osuđen na pet godina zatvora

Okružni sud u Doboju osudio je A.H. zbog obljube nad svojoj sestrom, koja je u to vrijeme imala 13 godina

06.11.2022. 14:14
  • Podijeli:
sudija-sudjenje.jpg

Okružni sud u Doboju osudio je A.H. na pet godina zatvora zbog obljube nad svojom maloljetnom sestrom A.H.

Kako je saopštio Okružni sud u Doboju A.H. je oglašen krivim za obljubu nad djetetom mlađim od 15 godina. Stravično zlostavljanje dogodilo se u njihovoj kući tokom jula 2020. godine, kada je žrtva imala samo 13 godina.

U presudi se navodi da je A.H., znajući da je sestra mlađa od 15 godina, u noćnim časovima došao u sobu u kojoj je bila sestra, te je sjeo pored nje skinuo joj majicu i veš, a onda je dirao po intimnim djelovima tijela, ljubio u usta i s njom imao seksualni odnos.

"Brzo je ustao i otišao iz sobe. Početkom septembra 2020. oštećenu je pozvao da dođe kod njega u sobu. Kada je ona ušla, bacio ju je na krevet, skinuo donji veš sa oštećene, stavio joj ruku na usta, legao na oštećenu i s njom imao seksualni odnos", navodi se u presudi.

Dodaje se i da je nekoliko dana nakon toga u dnevnom boravku s oštećenom imao polni odnos.

"Optuženi je kao srodnik u pobočnoj liniji sa oštećenom u prvom stepenu, izvršio obljubu sa djetetom mlađim od petnaest godina", dodaje se u presudi.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()