Starca ubo nožem u vrat, obračun snimile kamere

D.Š. (44) iz Banjaluke osumnjičen da je tokom fizičkog obračuna nožem u vrat ubo 76-godišnjeg sugrađanina

01.12.2022. 10:55
  • Podijeli:
uvidjaj policija foto UNA-1669106530503.webp Foto: UNA

Policija privela je D.Š. (44) iz Banjaluke zbog sumnje da je nožem u vrat ubo 76-godišnjeg sugrađanina, nanijevši mu tešku povredu!

Napad se dogodio 25. novembra, ali se policija o ovom slučaju do sada nije oglašavala. Nezvanično saznajemo da su cijeli slučaj policiji prijavili ljekari, nakon što je starac sa ubodnom ranom primljen u dežurnu ambulantu.

Navodno je žrtva odbijala saradnju s policijom, a osumnjičeni je identifikovan zahvaljujući video nadzoru. Naime na kamerama se vidi da je došlo do fizičkog obračuna između starca i D.Š., koji je tom prilikom potegao nož i ubo ga u vrat.

"Policijski službenici PU Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu D.Š. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda. On se tereti da je 25. novembra nožem u predjelu vrata nanio povrede oštećenom", saopšteno je iz PU Banjaluka.

O cijelom slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()