Sladoje: Ne isključujem mogućnost da je napad povezan s imenovanjem Nešića

Napustio sam DNS prije neka tri mjeseca i sa Nešićem duže vrijeme uopšte nisam u kontaktu, ali nas i dalje povezuju

24.01.2023. 10:50
  • Podijeli:
Aleksandar Sladoje foto Facebook-63cfaa0b045de.webp Foto: Facebook

Odbornik u Skupštini Grada Istočno Sarajevo Aleksandar Sladoje, kome je noćas zapaljena terenac "mercedes ML", za UNU kaže da ne zna šta bi mogao biti motiv napada na njegovu imovinu, ali ne isključuje mogućnost da bi to moglo biti povezano sa imenovanjem njegovog rođaka i predsjednika DNS-a Nenada Nešića na mjesto ministra bezbjednosti BiH.

"Ja sam napustio DNS prije neka tri mjeseca i sa Nešićem duže vrijeme uopšte nisam u kontaktu. Ranije nisam imao nikakvih prijetnji, niti bilo šta slično i u glavi pokušavam da "vrtim" šta bi mogla biti pozadina. Ne mogu u nikoga uprijeti prstom. Bavim se politikom i ne isključujem mogućnost da je sve politički motivisano. Mene i Nešića i dalje povezuju, ali mi opet nije jasno zašto bi napali na moju imovinu", rekao je Sladoje.

On kaže da je u vrijeme napada spavao, te da ga je probudila snažna eksplozija.

"Tada sam vidio da u plamenu automobil koji koristimo supruga i ja. Kasnije sam na nadzornim kamerama susjedne kuće vidio da su vozilo zapalila dva muškarca, koji su preko glava imali kapuljače. Na snimku se vidi trenutak kada pale vozilo, kao i eksplozija", ističe Sladoje.

On kaže da očekuje da će policija pronaći počinioce i razotkriti ko stoji iza svega.

"Najgore mi je zbog traume koji su pretrpjeli moja supruga i jednogodišnje dijete. To je veoma stresna situacija. Srećom, kuća je sačuvana i nije oštećena iako je plamen bio na četiri pet metara od nje. Osim "mercedesa", vatra je zahvatila i oštetila još tri automobila, dva "golfa ", vlasništvo mog brata i druga, te moj "hyundai". Pričinjena je ukupna šteta od oko 25.000 KM", rekao je Sladoje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()