SIPA u Banjaluci: Oduzimanje dokumentacije u slučaju Jelene Majstorović

Krajem prošle godine Sipa je uhapsila više lica među kojima je i Jelena Majstorović, šef Grupe za sprečavanje krijumčaranja i prekršaje u Regionalnom centru UIO BiH u Banjaluci

22.09.2023. 12:48
  • Podijeli:
Uprava za indirektno oporezivanje BiH-6479ab6225876.webp Foto: Una

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH po nalogu Suda BiH izuzimaju određenu dokumentaciju iz Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ u zgradi sjedišta u Banjaluci, a u vezi sa predmetom Jelena Majstorović, saopšteno je iz UIO.

U saopštenju se naglašava da UIO podržava rad svih agencija za sprovođenje zakona u BiH, kao i rad pravosudnih institucija, te da je na raspolaganju svim pomenutim institucijama s ciljem potpune zakonitosti postupanja svakog zaposlenog u Upravi.

Krajem prošle godine Sipa je uhapsila više lica među kojima je i Jelena Majstorović, šef Grupe za sprečavanje krijumčaranja i prekršaje u Regionalnom centru UIO BiH u Banjaluci, koja su osumnjičena za krivično djelo udruživanje radi činjenja krivičnih djela i krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()