Razbojništvo u Gradišci: Čovjeku upali u kuću i odnijeli novac

Napad se dogodio sinoć u 23.10 časova u Krajišniku kod Gradiške, pri čemu je lakše povrijeđen 56-godišnji muškarac

16.06.2023. 11:20
  • Podijeli:
uvidjaj-policija-una.jpg

Gradiška policija traga za dvojicom razbojnika koji su sinoć maskirani "upali" u kuću 56-godišnjeg muškarca u selu Krajišnik, na koga su nasrnuli i oteli mu veću količinu novca!

Prilikom napada 56-godišnjak je lakše povrijeđen i ukazana mu je pomoć u "Bolnici Gradiška". Kako nezvanično saznajemo razbojnici su fizički nasrnuli na čovjeka tražeći da im otkrije gdje čuva novac. Prestravljeni čovjek im je rekao gdje se novac nalazi, ali su razbojnici i nakon toga nastavili sa maltretiranjem. Pretražili su kuću i nakon toga pobjegli.

U PU Gradiška navode da je razbojništvo prijavljeno sinoć u 23.10 časova, te da se preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju tog krivičnog djela.

"Oštećeni je prijavio da su u njegovoj kući u mjestu Krajišnik, grad Gradiška, dva maskirana razbojnika uz upotrebu fizičke snage ukrali neutvrđeni iznos novca. Oštećeni je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede i ukazana mu je pomoć u JZU "Bolnica Gradiška", saopšteno je iz PU Gradiška.

Dodaju da je u toku preduzimanje svih mjera i radnji u cilju identifikovanja izvršioca

"Privedeno je više osoba i rad na slučaju je u toku. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci", navode u PU Gradiška.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()