Razbojništvo kod Stoca: Maskirani pljačkaši odnijeli sef sa novcem

Policajci su utvrdili da su četiri maskirane osobe, naoružani vatrenim oružjem, uz prijetnju radniku pumpem ukrali i odnijeli sef

19.09.2022. 13:36
  • Podijeli:
policija_foto_slaven_branislav_babic_pixsell-1663587497669.webp Foto: Branislav Babic/Pixsell

Na meti nepoznatih razbojnika u noći sa nedjelje na ponedjeljak našla se benzinska pumpa "BC Ćatar-benz" u mjestu Hodovo kod Stoca.

Policiji je pljačka prijavljena sinoć oko 2.15 sati.

Izlaskom na mjesto događaja, policajci su utvrdili da su četiri maskirane osobe, naoružani vatrenim oružjem, uz prijetnju radniku pumpem ukrali i odnijeli sef.

Za sada nije poznato koliko je novca bilo u sefu.

O slučaju je upoznat Odjel kriminalističke policije i sve policijske patrole su na terenu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()