Pune ruke posla za policiju: Od oružja do namjernog oštećenja vozila

Lica LJ.P. i A.L. uhapšena su u petak, 15. marta,

18.03.2024. 13:24
  • Podijeli:
policija-ilustracija-una.jpg

Policija u Tesliću uhapsila je lice čiji su inicijali LJ.P. sa područja ove opštine jer je pretresom vozila i objekata koje koristi pronašla ilegalno oružje.

Lice LJ.P. osumnjičeno je da je izvršilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružje ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Policija je tokom pretresa vozila i objekata koje koristi oduzela automatsku pušku sa okvirom i 30 metaka, dvije ručne bombe, vojni pancir, jedan okvir za automatsku pušku, više komada puščane i pištoljske municije i dva mobilna telefona.

Teslićka policija uhapsila je i državljanina NJemačke čiji su inicijali A.L, osumnjičenog da je oštetio vozilo u vlasništvu lica iz Teslića.

Ovo lice osumnjičeno je za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Lica LJ.P. i A.L. uhapšena su u petak, 15. marta, a po kompletiranju predmeta protiv njih će Okružnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()