Pucnjava u Novom Pazaru: Dvoje ranjeno

Policija traga za napadačem

25.09.2023. 07:27
  • Podijeli:
mup srbije policija-64fb6e461c958.webp Foto: MUP R. Srbije

U centru Novog Pazara sinoć se dogodila pucnjava, a prema prvim, nezvaničnim saznanjima policija je identifikovala osumnjičenog.

U pitanju je muškarac Enes D. zvani Prcko koji je od ranije poznat organima reda, piše Pink.rs.

Ranjeni su N.E. i M.L. iz ovog grada. Do pucnjave je došlo u Ulici Stevana Nemanja u strogom centru grada i to nakon krađe svađe trojice muškaraca.

"Projektili su pogodili N.E. i M.L. u noge. Oni su odmah prevezeni u bolnicu gdje su im konstatovane povrede i ukazana pomoć",  rekao je izvor iz istrage nakon pucnjave.

Policija u Novom Pazaru intenzivno traga za napadačem i utvrđuje motive pucnjave.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()