Pucnjava u Gradačcu: Ranio napadača pa pozvao policiju

Z.B. hicima iz pištolja ranio A.Š. koji je zadobio teške povrede noge, ali je odbio hospitalizaciju

15.06.2023. 15:11
  • Podijeli:
mup-rs-foto-policija-nesreca-nezgoda-saobracajka.jpg Foto: MUP / Ilustracija

Muškarac čiji su inicijali Z.B. /63/ ranio je hicem iz vatrenog oružja jedno od dva lica koja su ga fizički napala u Gradačcu, rekla je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona Adnana Sprečić.

Sprečićeva je pojasnila da je Z.B. sinoć u 22.35 časova obavijestio policiju u Gradačcu da je fizički napadnut od njemu poznatih lica čiji su inicijali A.Š. /36/ i M.K. /35/ i da je upotrijebio vatreno oružje, povrijedivši A.Š.

On je policiji dobrovoljno predao oružje, a povrijeđenom je hitna pomoć ukazana na licu mjesta, a potom je transportovan u Univerzitetski klinički centar /UKC/ Tuzla, gdje mu je konstatovana teška povreda noge.

Sprečićeva je navela da je A.Š, nakon što je upućen na Kliniku za ortopediju UKC-a, odbio dalje liječenje i hospitalizaciju.

Prema njenim riječima, hitna pomoć je na licu mjesta ukazala medicinsku pomoć i muškarcu Z.B. i uputila ga u UKC Tuzla na dalje medicinsko zbrinjavanje, ali je i on odbio dalju hospitalizaciju.

Policija je izvršila uviđaj uz nadzor dežurnog kantonalnog tužioca, po čijem nalogu će se raditi na dokumentovanju ovog događaja, nakon čega će, u skladu sa rezultatima izvršenih istražnih radnji, biti dostavljen i odogovarajući izvještaj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()