Pucnjava u Doboju: Ispalio hitac u kući poznanika

S.J. iz Doboja uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti

31.01.2023. 10:20
  • Podijeli:
Pistolj Pucnjava_Pixabay (1).png Foto: Pixabay

Dobojska policija uhapsila je S.J. iz tog grada zbog sumnje da je ispalio jedan hitac iz pištolja u kući B.M., koji srećom nije povrijeđen.

Pucnjava se dogodila juče oko podneva kada je S.J., s društvom, došao na vrata kuće poznanika B.M. Vlasnik nije želio da ih pusti u kuću i na ulaznim vratima je došlo do svađe između njega i S.J. koji je potom izvadio pištolj i ispalio jedan hitac.

Zrno je pogodilo dimnjak u kući i srećom niko nije povrijeđen. Policija je nakon hapšenja od S.J. oduzela pištolj, a u kući je pronađeno zrno, kao i čaura kalibra 7,65 mm.

"Za S.J. postoji osnov sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, tako što je u kući B.M. iz Doboja ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja. Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi S.J. i njegov brata M.J. pri čemu je oduzet pištolj", navode u PU Doboj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()