Pucao u vazduh, policija ga privela

Policiji je juče prijavljeno da je u Donjim Orlovcima kod Prijedora nepoznato lice iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u vazduh

25.11.2022. 11:14
  • Podijeli:
puska-1669371007791.webp Foto: Pixabay

Policija Prijedora privela je jedno lice koje je iz vatrenog oružja pucalo u vazduh.

Od lica čiji su inicijali N.O. iz Prijedora policijski službenici su oduzeli pušku, pripadajući okvir, 14 metaka i devet čaura, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

"Policiji je juče prijavljeno da je u Donjim Orlovcima kod Prijedora nepoznato lice iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u vazduh, a policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa prijavljenim može dovesti N.O. nad kojim su potom obavili kriminalističku obradu", saošteno je iz PU Prijedor.

Oružje i municija biće deponovani u Osvnovni sud u Prijedoru, a protiv N.O. će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor policija dostaviti izvještaj o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena porizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()