Pucač uhapšen poslije tri dana bjekstva

Boris Mitrović zvani Gilmar osumnjičen je za pokušaj ubistva Nemanje Gluhovića, koga je ranio hicima iz pištolja u kafani u Istočnom Novom Sarajevu

06.12.2022. 10:08
  • Podijeli:
Boris Mitrovic Gilmar foto PU Istočno Sarajevo-638f06647bb16.webp Foto: PU Istočno Sarajevo

Boris Mitrović zvani Gilmar, osumnjičeni za pokušaj ubistva Nemanje Gluhovića u Istočnom Novom Sarajevu, uhapšen je nakon tri dana bjekstva.

Kako je potvrđeno u PU Istočno Sarajevo Mitrović je lociran i uhapšen juče i jutros je predat dežurnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje.

"Policijski službenici lišili su slobode B.M. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva. On se sumnjiči da je 3. decembra hicima iz vatrenog oružja nanio tjelesne povrede jednoj osobi iz Istočnog Novog Sarajeva", rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila u kafiću u ulici Vuka Karadžića u Istočnom Novom Sarajevu. Gluhović je tom prilikom pogođen u natkoljenicu i potkoljenicu i ljekarska pomoć mu je ukazana pomoć u Bolnici "Srbija" gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede obje noge.

Osumnjičeni Mitrović policiji je poznat kao višestruki prestupnik, sklon zloupotrebama droga. U više navrata je hapšen zbog posjedovanja i dilovanje droge, a u nekim od akcija policija je pronašla i zaplijenila veću količinu heroina. U predmetu "Park" ranije je osuđen na dvije godine zatvora upravo zbog trgovine drogom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()