Pronađena 94 paketića droge: Uhapšena djevojka iz Zvornika

Naime, policija je juče na osnovu Naredbe Osnovnog suda Zvornik, pretresla kuće i pomoćne objekte koje koristi M.O. iz Zvornika.

19.04.2024. 12:08
  • Podijeli:
marihuana paketić foto PU Prijedor-6435282a12dab.webp Foto: PU Prijedor

Policija je uhapsila M.O. (20) iz Zvornika kod koje su pronašli 94 paketića marihuane i spida.

Naime, policija je juče na osnovu Naredbe Osnovnog suda Zvornik, pretresla kuće i pomoćne objekte koje koristi M.O. iz Zvornika.

"Prilikom pretresa je pronađeno i oduzeto 47 paketića sa sadržajem materije koja asocira asocira na marihuanu i 47 paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja asocira na speed ukupne mase 197,3 grama, metalna drobilica, digitalna vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti koju mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku”, navode iz PU Zvornik.

Isti dan oko 21 čas, uhapšena je M.O. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

"Sve dalje mjere i radnje na dokumentovanju navedenog krivičnog djela se preduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini", navode iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()