Pritvor Trebinjcu osumnjičenom za zelenaštvo: Ako ste bili njegova žrtva, prijavite policiji

Uhapšen u okviru akcije "Tera"

22.03.2024. 11:37
  • Podijeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

Okružni sud u Trebinju odredio je jednomjesečni pritvor licu Nikoli Vujoviću iz Trebinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zelenaštvo.

On je uhapšen 19. marta u okviru operativne akcije kodnog naziva "Tera" koju realizuje Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Policijskom  upravom Trebinje.

"Pozivamo sve oštećene građane nad kojima je ovo lice izvršilo krivično djelo zelenaštvo, da to prijave najbližoj policijskoj stanici“, poručili su iz MUP-a Republike Srpske.

Kod Vujovića su prilikom hapšenja pronađeni pištolj i novac.

Kako je ATV ranije objavio, Vujović je poznat kao višestruki prestupnik. U julu 2018. uhapšen je nakon što je napao sugrađanina i njegovu majku. Ranije se dovodio u vezu sa trgovinom narkotika, teškim krađama i drugo, a bio je hapšen u akciji ”Leotar”. U martu 2014. godine nožem je uboden u leđa nakon sukoba sa I.R.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()