Prijeteći pištoljem od radnika pumpe oteo 1.770 KM

David Ilić (18) iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao benzinsku pumpu "OKMT"

03.12.2022. 18:26
  • Podijeli:
pistolj i novac foto PU Gradiška-638b86a66c231.webp Foto: PU Gradiška

David Ilić (18) iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je rano jutros opljačkao benzinsku pumpu "OKMT" u Gradišci, gdje je pod prijetnjom pištolja od radnika oteo 1.770 maraka!

U PU Gradiška navode da se oružana pljačka dogodila u 3.30 časova u ulici Avde Ćuka.

"Policiji je prijavljeno da je nad radnikom benzinske pumpe nepoznata osoba izvršila razbojništvo. Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela policijski službenici identifikovali su i lišili slobode D.I. koje se sumnjiči da je pod prijetnjom pištolja od radnika ukrao oko 1.770 KM", navode u PU Gradiška.

U policiji navode da je nakon hapšenja pronađen pištolj kojim je razbojništvo izvršeno, kao i ukradeni novac.

"Izvršenim pokazima lica mjesta pronađeni su novac, pištolj, garderoba, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navode u policiji.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da se u redovnoj proceduri protiv lica D.I. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()