Prijedorčanin golfom udario u rasvjetu

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor

21.01.2024. 14:30
  • Podijeli:
prijedor_udes_foto_Infoprijedor-65acea69b7613.webp Foto: Infoprijedor

Na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad u neposrednoj blizini nadvožnjaka, oko 18.30 časova, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice zadobilo lakše povrede.

Nezgoda se dogodila kada je vozač “Golfa” V.K. iz Prijedora najvjerovatnije izgubivši kontrolu udario u rasvjetni stub koji se nalazio na malom “ostrvu” prije samog nadvožnjaka. Na autu je pričinjena velika materijalna šteta.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor, prenosi Infoprijedor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()