Prijedor: Kod tri lica pronađena droga

U okviru predmeta protiv ovog lica policijski službenici ranije su kod dva lica iz Prijedora pronašli marihuanu

21.02.2024. 15:52
  • Podijeli:
droga_Prijedr_foto_MUPRS-65d608eb3c7e0.webp Foto: MUP RS

Policajci su pronašli heroin kod lica čiji su inicijali D.B. iz Prijedora, a pretresom stambenog objekta koji koristi i 27 ostataka džointa, marihuanu i 37 sjemenki indijske konoplje, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

U okviru predmeta protiv ovog lica policijski službenici ranije su kod dva lica iz Prijedora pronašli marihuanu.

Policijska uprava Prijedor će prijedorskom Okružnom javnom tužilaštvu dostaviti izvještaj protiv D.B. za počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()