"Prevarilo ih vrijeme": Polovina vozača na ulicama nema zimsku opremu

Regionalna akcija pojačane kontrole realizovana je od 24. do 26. januara.

29.01.2024. 14:07
  • Podijeli:
prometna-policija-mup.jpg

Na području Policijske uprave Prijedor tokom vikenda je kontrolisano 489 učesnika u saobraćaju od kojih je sankcionisano njih 258 u okviru pojačane kontrole tehničke ispravnosti vozila i posjedovanja zimske opreme.

Iz prijedorske Policijske uprave su naveli da je 70 vozača sankcionisano jer nisu posjedovali zimsku opremu, a 50 njih zbog većih tehničkih neispravnosti ili odbijanja vanrednog tehničkog pregleda.

Zbog manjih tehničkih neispravnosti sankcionisano je 98 vozača, dok je na vanredni tehnički pregled upućeno 48 vozila, od kojih je kod 37 utvrđena tehnička neispravnost.

Iz saobraćaja je isključeno 45 vozila po akcentu akcije, od čega 10 zbog odbijanja tehničkog pregleda.

Regionalna akcija pojačane kontrole realizovana je od 24. do 26. januara.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()