Pretukla čovjeka na ulici, dobila uslovnu kaznu

Kazna za nasilje

22.02.2024. 08:31
  • Podijeli:
presuda_iran_anadolija 1-6512be34bad7b.webp Foto: Anadolija

Sud u Belgiji osudio je državljanku BiH (35), nastanjenu u Bornemu, uslovno na šest mjeseci zatvora zbog premlaćivanja prolaznika s kojim se sukobila na ulici.

Kako prenose mediji, prvo je došlo do verbalnog sukoba, da bi onda sve prešlo u fizički.

Braneći se tokom saslušanja ona je rekla da ju je oštećena strana u više navrata vrijeđala zbog njenog bh. porijekla.

Međutim, tužilac je rekao da je snimak, koji je načinio oštećeni, pokazao da je ona u više navrata bila agresivna.

Pored izrečene uslovne kazne, sudija je naložio da mora i na odvikavanje zbog svojih očiglednih problema sa alkoholom, koji su vjerovatno i uzrok njenog agresivnog ponašanja, prenosi portal "Nezavisnih novina".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()