Predao se jedan od četiri bjegunca iz Splita

Policiji se predao Alen Radić u bjekstvu su i dalje Nenad Petrak, Jerko Radić i Ante Varnica koji se traže zbog ranjavanja Josipa Čubelića

13.04.2023. 18:46
  • Podijeli:
alen radić foto MUP Hrvatske-643831772670a.webp Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Policiji se danas poslije podne predao Alen Radić /21/, jedan od četiri bjegunca koje traže zbog ranjavanja Josipa Čubelića /36/ zvanog Čuba u Splitu.

"U odnosu na događaj povređivanja tridesetšestogodišnjaka iz vatrenog oružja u Splitu, u službenim prostorijama policije nalazi se dvadesetjednogodišnjak koji se dovodi u vezu s događajem. Kriminalističko istraživanje je u toku, te se nastavlja traganje za još tri osobe", naveli su iz policije.

Radić je oko 15.30 časova došao u Policijsku upravu /PU/ splitsko-dalmatinsku u pratnji advokata i majke, prenosi "Slobodna Dalmacija".

Ostala trojica - Nenad Petrak, Jerko Radić i Ante Varnica, i dalje su u bijegu.

Za njima policija traga zbog ranjavanja Josipa Čubelića /36/ zvanog Čuba, koji je ranjeni u nogu u utorak u 15.50 časova na splitskom predjelu Skalice.

Čubelić je pogođen jednim metkom kalibra devet milimetara u potkoljenicu, te je operisan i zadržan u Kliničkom bolničkom centru Split.

On je u trenutku napada na sebi imao pancirku i takođe je bio naoružan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()