Poznat identitet poginulog radnika iz BiH u Italiji

Stravična nesreća

20.03.2024. 12:53
  • Podijeli:
saobracajna-nesreca-una.jpg

U italijanskom mjestu Santo Stefano di Kadore došlo je do nesreće u kojoj je poginuo Еlvir Sarajčić (41) iz Novog Travnika.

Kako su prenijeli pojedini italijanski mediji, među kojima i "Korijere dela Alpi", iznenada je došlo do pucanja sajle kojom su bila pričvršćena drva, što je dovelo do ove nesreće.

Iako su na lice mjesta došli hitna pomoć i spasilački helikopter, nažalost, radniku nije bilo pomoći. Ljekari su samo mogli da konstatuju smrt.


Na licu mjesta su bili i karabinjeri kao i tehničari za bezbjednost na radu koji su pokrenuli istragu o samoj nesreći i mogućoj odgovornosti.

Iako je trenutno još uvijek nejasno kako je tačno došlo do nesreće, postoje indicije da je u pitanju i ljudska greška.

Ipak, policija je na terenu izuzela dokaze koji će zasigurno pružiti jasniju sliku šta se desilo, prenose Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()