Potukli se na štraparijadi, pa zajedno prijetili policajcu!

Izvršenim alkotestiranjem kod D.M. utvrđeno 1,95 g/kg alkohola u organizmu, a kod M.M utvrđeno 1,36 g/kg

13.07.2023. 14:10
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

M.M. i D.M. iz Ribnika potukli su se na štraparijadi u Gornjim Vrbljanima kod Ribnika, da bi nedugo zatim bili uhapšeni zbog sumnje da su združenim snagama prijetili smrću policajcu koji je intervenisao tokom njihove tuče.

U PU Mrkonjić Grad navode da su obojica uhapšena zbog sumnje da su počinili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Sve se odigralo sinoć oko 22 sata tokom održavanja tradicionalne štraparijade u Gornjim Vrbljanima.

"Policijski službenici su postupili po prijavi da je na štraparijadi došlo do fizičkog obračuna između M.M. i D.M. Prilikom intervencije obojica su policijskom službeniku  upućivali prijetnje po život i tijelo, nakon čega su uhapšeni", navode u PU Mrkonjić Grad.

Dodaju da su obojica bili pod uticajem alkohola.

"Izvršenim alkotestiranjem kod D.M. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1.95 g/kg, dok je kod M.M utvrđeno 1,36 g/kg u organizmu", saopštila je policija.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložio da se nad osumnjičenim licima izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()