Policija moli za pomoć: Nestao Slavko Kohelja iz Ljubije

Na sebi je imao tamnoplavu zimsku jaknu, džins hlače i crne cipele

02.02.2024. 12:55
  • Podijeli:
Slavko Kohelja nestanak-65bcd56a0ee20.webp Foto: Policija

Policijskoj upravi Prijedor juče je prijavljen nestanak Slavka Kohelja (85) iz Ljubije.

Slavko je zadnji put viđen u zdravstvenoj ustanovi u Prijedoru 29. januara.

Na sebi je imao tamnoplavu zimsku jaknu, džins hlače i crne cipele.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak Slavko Kohelj je slabije tjelesne konstitucije, visine oko 165 cm, težine oko 65 kg i sijede kose sa visokim zaliscima.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor na terenu preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska nestale osobe.

– Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku, da isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj 122 – poručili su iz PU Prijedor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()