Policija brzo reagovala! Otac tukao kćerku na benzinskoj pumpi

Otac je odmah priveden u Policijsku stanicu kako bi se dalje istražile okolnosti ovog nemilog događaja.

18.04.2024. 11:36
  • Podijeli:
ubistvo-policajac-mup-ks-anadolija.jpg

Na parkingu benzinske pumpe “Durić” u cazinskom naselju Ćoralići, dogodio se dramatičan incident.

Naime, 20-godišnja djevojka bila je izložena fizičkom napadu od strane svog oca.

Prema izjavama svjedoka, situacija je eskalirala nakon što je otac iznenada stigao na spomenutu benzinsku pumpu i počeo verbalno da  napada svoju kćerku.

Ubrzo nakon toga, verbalne uvrede su prerasle u fizički napad, gdje je nesretna djevojka bila meta udaraca svog oca, posebno po licu.

Srećom, brza reakcija policijske patrole spriječila je daljnje nasilje i osigurala sigurnost djevojke. Otac je odmah priveden u Policijsku stanicu kako bi se dalje istražile okolnosti ovog nemilog događaja.

Ovaj napad izazvao je zaprepaštenje i osudu među svima koji su bili svjedoci ovog incidenta. Nema izgovora za ovakvo nasilje, posebno u porodičnom kontekstu, te se nadamo da će pravda biti zadovoljena i da će žrtva dobiti potrebnu podršku i zaštitu.

Ovaj događaj je takođe podsjetnik na važnost brze intervencije i saradnje građana s policijskim snagama kako bi se spriječilo i suzbilo nasilje u društvu.



 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()