Pogledajte privođenje uhapšenih u akciji u Gradišci u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka

U akciji uhapšeno devet osoba

12.10.2023. 09:26
  • Podijeli:

Uhapšeni u akciji MUP-a Republike Srpske koja je juče provedena u Gradišci privedeni su jutros u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Riječ je o akciji čiji iclj je otkrivanje kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkotika,  a uhapšeno je devet osoba.

Pretresi su vršeni na više lokacija, a na terenu su bili i službeni psi tragači koji se koriste u pretrazi objekata koje su osumnjičeni koristili. Nekoliko osoba već je sprovedeno u PU Gradiška na dalju kriminalističku obradu.

Prema nezvaničnim informacijama ova akcija je rezultat višemjesečnog rada policije, a osumnjičenima se na teret stavlja da su se duži vremenski period bavili trgovinom narkotika.

Akciju sprovode PU Gradiška, PU Banjaluka, Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, Jedinica Žandarmerije...

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()