Podignuta optužnica: Davio ženu, pa je udario autom u Prijedoru

Za ovo krivično djelo propisana je novčana ili kazna zatvora do tri godine

04.01.2024. 12:31
  • Podijeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Okružno javno tužilaštvo Prijedor podiglo je optužnicu protiv lica čiji su inicijali V.M. zbog nanošenja tjelesnih povreda ženskoj osobi na parkingu, kojoj je prvo stezao vrat, a potom udario automobilom.

Optužen je da je 6. jula 2020. godine na parkingu u Prijedoru, nakon kraće verbalne prepirke, uhvatio Z.M. i počeo je stezati rukama oko vrata, nanijevši joj povredu u vidu krvnog podliva.

Potom je ušao u automobil "golf" i u pokretu udario Z.M. u natkoljenicu, nanijevši joj laku povredu u vidu crvenila.

Za ovo krivično djelo propisana je novčana ili kazna zatvora do tri godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()