Po Interpolovoj potjernici: Finac uhapšen u Sarajevu

Uhapšeno lice će u zakonskom roku biti predato u dalju nadležnost Suda BiH.

30.04.2024. 15:45
  • Podijeli:
hapšenje, lisice policija pixabay-6617abb89abd2.webp Foto: Pixabay

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ danas su na području Sarajeva uhapsili lice po potjernici Interpola Finske zbog trgovine drogom.

Iz Sipe su saopštili da je potjernica za ovim licem raspisana radi njegovog izručenja Finskoj zbog krivičnog djela međunarodni promet opojnim drogama.

Na osnovu operativnih saznanja ovo lice su locirali službenici Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH, te je predato u dalju nadležnost FAST tima Sipe koji su ga uhapsili i sproveli u prostorije Sipe na kriminalističku obradu.

Uhapšeno lice će u zakonskom roku biti predato u dalju nadležnost Suda BiH.

U današnjim aktivnostima ostvarena je saradnja sa nadležnim policijskim tijelima Finske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()