Pijan šenlučio u Čelincu, zalutalo zrno pogodilo prozor komšijine kuće

Zoran S. priveden zbog sumnje da je pijan pucao u Čelincu, pa slučajno pogodio komšijinu kuću

05.12.2022. 11:40
  • Podijeli:
pistolj-02-pixabay.jpg

Zoran S. (27) iz Čelinca priveden je zbog sumnje da je pijan pucao iz oružja, nakon čega je zalutalo zrno metka pogodilo u prozor komšijine kuće!

U PU Banjaluka navode da im je oštećeni prijavio da mu je oštećen prozor na kući u Čelincu, a da ja neposredno prije toga čuo nedaleko od kuće dva pucnja iz vatrenog oružja.

"Izvršen je uviđaj i operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da se Z.S. može dovesti u vezu sa izvršenjem tog krivičnog djela. Osumnjičeni je uhapšen i podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola pri čemu mu je utvrđeno 2,31 g/kg u organizmu", navode u PU Banjaluka.

Dodaju da je od Z.S. privremeno oduzet lovačka puška sa neoulučenim cijevima i dva pištolja sa četiri okvira i municijom.

"Sa svime je upoznat dežurni tužilac koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu izazivanja opšte opasnosti, te da se protiv Z.S. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri", saopšteno je iz PU Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()