Pas izgrizao troje djece u Banjaluci

Maloljetnici, rođeni 2009., 2011. i 2012. godine, zadobili povrede u vidu podliva, ugriza i ogrebotina

04.01.2023. 09:59
  • Podijeli:
pas napad foto Pixabay-63b53ecbc6b53.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Troje djece, rođenih 2009., 2011. i 2012. godine, povrijeđeno je u banjalučkom naselju Lazarevo kada ih je napao pas, koji se vlasniku otrgao s povoca tokom šetnje.

Sve se odigralo u ulici Zmaj Ognjenog Vuka, kada je belgijski ovčar nasrnuo na grupu djece. Povrijeđena su tri maloljetnika koji su zadobila povrede od ugriza, kao i podlive, dok je jedan maloljetnik zadobio i ogrebotine od šapa po glavi i prsima.

U PU Banjaluka navode da je cijeli slučaj prijavljen juče u 15.45 časova.

"Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da se pas, vlasništvo V.D., otrgao s povoca te došao do grupe djece koju je napao. Usljed toga tri maloljetna lica su zadobila tjelesne povrede i ukazana im je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Ona kaže da policijiski službenici preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

"O događaju je obaviješten dežurni veterinarski inspektor, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", rekla je Stojanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()