Otuđen novac, oružje i nakit: Opljačkana porodična kuća

Oštećeno lice je prijavu Policijskoj stanici Zvornik podnijelo sinoć u 19.35 časova.

23.02.2024. 09:13
  • Podijeli:
policija-ilustracija-foto-mup-rs.jpg

Nepoznato lice je na području Zvornika provalilo u porodičnu kuću i otuđilo vatreno oružje i određenu količinu novca i zlatnog nakita, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Oštećeno lice je prijavu Policijskoj stanici Zvornik podnijelo sinoć u 19.35 časova.

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naredio da nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

U saopštenju je navedeno i da su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik sinoć u 19.40 časova uhapsili lice iz Srbije čiji su inicijali I.S, koje je kao učesnik u saobraćaju odbilo test na drogu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()