Otkrivamo nove detalje femicida u Gradačcu: Udario suprugu pet puta oštrim dijelom sjekire u glavu i vrat

Podsjećamo, tijelo Halide Mujedinović je pronašla njena kćerka iz prvog braka

10.05.2024. 12:09
  • Podijeli:
policija, rotacija pixabay-6617abdac5221.webp Foto: Pixabay

Jeziv zločin pogodio je Gradačac, kada je Refik Mujedinović sjekirom usmrtio suprugu Halidu Mujedinović, a onda počinio samoubistvo u Srebreniku.

Jučer je obavljena obdukcija, a kako je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović za portal "Avaza" otkrio da je Halida Mujedinović usmrćena sa pet udaraca oštrim dijelom sjekire u predjelu glave.  

"Ostale istražne radnje su u toku. Obdukcija je preliminarno gotova, a nama nalazi i mišljenje još nisu dostavljeni. Ovo nam je vještak usmeno saopćio", kazao je Arnautović za portal "Avaza".

Podsjećamo, tijelo Halide Mujedinović je pronašla njena kćerka iz prvog braka.

Refik Mujedinović je ostavio oproštajno pismo nakon suicida.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()