Otac nastradale pjevačice Andrijane Lazić angažovao detektive da utvrde uzrok smrti njegove kćerke

Misteriozna smrt

30.01.2024. 10:47
  • Podijeli:
Andrijana Lazić Nebojša otac-65a812bccd009.webp Foto: FACEBOOK

Misterija smrti pjevačice Andrijane Lazić, koja je nastradala 10. januara nakon pada sa 24. sprata u Dubaiju, i dalje je tema o kojoj se priča.

Njena porodica želi da sazna istinu o tragediji, zbog čega je otac Nebojša Lazić, inače policijski službenik, angažovao privatnu detektivsku agenciju koja će slučaj vratiti na početak i otkriti apsolutno sve detalje u vezi sa smrću njegove mjezimice.

To uključuje opsežno istraživanje od trenutka kada je Andrijana sletjela u Ujedinjene Arapske Еmirate, preko mjesta gdje je izlazila, s kim se viđala i na koji način je provodila vrijeme na odmoru.

Kako je pjevačicin otac izjavio, on planira odlazak u Dubai kako bi sam učestvovao u istrazi.

“Porodica ne može da se pomiri sa ovom tragedijom. Svi se i dalje pitaju da li je moglo drugačije. Sve im je sumnjivo. Otac ne želi ništa de prepusti slučaju i zato je angažovao agenciju koja se bavi baš ovakvim slučajevima. Nebojša insistira na tome da od prvog do posljednjeg dana dobije sve snimke kuda mu se kćerka kretala, a naročito teži da dobije snimke iz hotelu gdje je odsjela s drugaricama. Neće imati mira dok ne utvrdi sve činjenice. Prijatelji i dalje dolaze kod porodice, izjavljuju saučešće ukućanima jer je ta familija veoma cijenjena u tom mjestu”, završava sagovornik “Kurira“

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()