Oglasila se policija: U toku potraga za pucačem!

Slučaj kvalifikovan kao pokušaj ubistva, ranjeni Adi Nukić prevezen u Klinički centar Koševo

19.07.2023. 20:07
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo intenzivno tragaju za napadačem koji je u Istočnom Sarajevu pokušao da ubije Adija Nukića na koga je pucao sa motocikla!

Iz PU Istočno Sarajevo navode da je slučaj kvalifikovan kao pokušaj ubistva.

"Policijski službenici intezivno tragaju za izvršiocem krivičnog djela pokušaj ubistva, koje se dogodilo oko 16.55 časova u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevu, gdje je od strane nepoznatog lica upotrebom vatrenog oružja povrijeđen muškarac", navode u PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je povrijeđeni nakon ukazane ljekarske pomoći u Javnoj zdravstavenoj ustanovi Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevo prevezen u Klinički centar Koševo u Sarajevo.

U toku je vršenje uviđaja u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Podsjetimo, u Nukića je pucao nepoznati napadač koji je ispred kafića "Mocca" zaustavio motocikl i prema njemu ispalio više hitaca. Bio je maskiran motociklističkom kacigom i nakon pucnjave je pobjegao.

Policija je blokirala šire područje oko mjesta zločina, ali napadač još nije pronađen i identifikovan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()