Oglasila se policija nakon pucnjave u pekari: Stradali žena i muškarac

Mediji prenose da se pretpostavlja da je H.M. počinilac ubistva, te da je nakon toga počinio i samoubistvo.

25.09.2023. 09:30
  • Podijeli:
policija-mesto-zlocina-profimedia.jpg

Dvije osobe smrtno su stradale u pucnjavi u pekari “Central” u Zavidovićima, saopšteno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/  
Portparol Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek rekao je da je u pucnjavi smrtno stradala radnica u pekari čiji su inicijali D.A. i muškarac H.M.

On je naveo da je Policijska stanica Zavidovići dojavu o pucnjavi primila sinoć u 21.17 časova.

 

“Uviđaj je trajao do 1.35 časova. Na licu mjesta identifikovana je žrtva, radnica pekare D. A. /33/, te muškarac H. M. /45/”, rekao je Fišek.

Mediji prenose da se pretpostavlja da je H.M. počinilac ubistva, te da je nakon toga počinio i samoubistvo.

Radi se na utvrđivanju motiva ubistva i samoubistva, ali prema izjavama svjedoka žena i muškarac nisu bili u srodstvu niti u bračnoj vezi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()