Odbjegli Kinez iz trebinjskog zatvora imao pomagače

"Oko 40 policija KPZ-a Trebinje traži ga na terenu. Imao je pomagače iz Kine koji su uhapšeni, a koji su došli po njega", rekao je Miladinović za Srnu

19.11.2023. 16:35
  • Podijeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

Direktor Kazneno-popravnog zavoda Trebinje Zoran Miladinović izjavio je da je odbjegli kineski državljanin imao pomagače iz Kine koji su uhapšeni, te da se za njim intenzivno traga.

"Oko 40 policija KPZ-a Trebinje traži ga na terenu. Imao je pomagače iz Kine koji su uhapšeni, a koji su došli po njega", rekao je Miladinović za Srnu.

On je rekao da uhapšene još ispituju i da su o tome obaviješteni Policijska uprava Trebinje i Sud BiH.

Miladinović je rekao da je o bjekstvu kineskog državljanina obaviještena Granična policija BiH, Policijska uprava Trebinje i Žandarmerija.

On je naveo da je kineski državljanin bio u ekstradicionom pritvoru po rješenju Suda BiH zbog privrednog kriminala u Kini.

"Riječ je o licu inicijala Q.T. državljaninu Kine, koji je pobjegao iz zatvora oko 11.20 sati, preskočivši zid i ogradu tokom šetnje po zatvoru", napomenuo je Miladinović.

On je napomenuo da je KPZ zatvor poluotvorenog tipa i da nisu predviđeni za ovakve zatvorenike.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()