Obrt u slučaju ubice iz Čačka: Mediji iz policije saznaju da nije mrtav

U toku potraga

26.04.2024. 09:47
  • Podijeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup srbija foto vladimir šporčić-6585f465318ea.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Potraga za Dejanom P., koji se sumnjiči da je jutros iz pištolja ubio Čačanina Maria S. (44), i dalje je u toku.

Iako se pisalo da je ubica pronađen mrtav, Telegraf u policiji saznaje da Dejan nije mrtav i da je potraga za njim i dalje u toku.

Podsjetimo, Dejan je odmah nakon počinjenog zločina pobjegao, a policija je odmah započela intenzivnu potragu za njim.

Simović koji je ubijen u Čačku bio je osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mjesečnom kamatom od 10 odsto, dvije prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()