Obračun u zvorničkoj kafani: Samostrijelom pokušao ubiti suparnika

Oni su oko 00:10 sati uhapsili osumnjičenog B.S. zbog osnova sumnje da je počinio pokušaj ubistva

14.03.2024. 10:18
  • Podijeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Zvorničanin B.S. osumnjičen je da je iz samostrijela pokušao ubiti sugrađanina S.L.

Naime, policijskoj stanici Zvornik je jučer oko 23:30 sati prijavljeno da je u jednoj ulici u Zvorniku B.S. pucao iz samostrijela u pravcu S.L. a da je tome prethodio fizički napad B.S. na S.L. u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku.

"Oštećenom je zbog zadobivenih povreda ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje je zadržan na liječenju", navode iz zvorničke policije.

Oni su oko 00:10 sati uhapsili osumnjičenog B.S. zbog osnova sumnje da je počinio pokušaj ubistva.

"Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini kojem će B.S., nakon kriminalističke obrade, biti predat uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu na dalje postupanje", navode iz policije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()