Obračun u kafani: Gosta ubo nožem!

Dragan Miletić osumnjičen da je nožem izbo jednog gosta, drugom razbio glavu flašom

02.04.2022. 15:32
  • Podijeli:
noz-napad-shutterstock.jpg Foto: Shutterstock

Dragan Miletić iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti sugrađanina Dragana Savića, koga je ubo nožem u jednom kafiću u Banjaluci. Savić je zadobio povredu grudnog koša, zbog čega je hitno operisan i njegovo stanje je trenutno stabilno.

Kako je potvrđeno za UNU napad se dogodio noćas oko ponoći. Miletić je prvo pivskom flašom udario u glavu Sašu Ćurguza iz Kozarske Dubice. Došlo je do naguravanja i Miletić je izvadio nož i krenuo da maše njime po kafani. Dvojica gostiju pokušali su da ga smire i otmu nož i Miletić je tada ubo Savića.

Pozitivan na drogu

Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka, kaže da je D.M. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

"Policiji je u 00.10 časova prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci D.M. flašom u glavu udario S.Ć. iz Kozarske Dubice, a potom je zadao ubod nožem D.S. iz Banjaluke. Obojica su zadobili povrede zbog čega im je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", rekla je Mučibabić.

Ona dodaje da je osumnjičeni napadač testiran na droge i utvrđeno je da je bio dejstvom opijata.

"U toku je kriminalistička obrada nakon koje će D.M. biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", dodala je Mučibabić.

Policajca ubo iglom

Dragan Miletić, kako saznaje UNA, ima bogat kriminalni dosije i policiji je poznat kao osoba sklona po konzumiranju droge. Protiv njega je podneseno na desetine prijava zbog više krivičnih djela i u više navrata je osuđivan.

Inače, ovo nije prvi put da je nožem nasrtao na nekoga. U maju 2014. uhapšen je zbog sumnje da je, nakon svađe, u svojoj kući kuhinjskim nožem ranio Radenka Z. i Nemanju M. U aprilu 2007. godine policija ga je sa špricem u ruci zatekla u vozilu, nakon čega je nasrnuo na policajce i jednog ubo iglom od šprica.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()