Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Srednjoškolac udaren šakom u nos

Policiji prijavljeno da je učenik prvog razreda SŠC Teslić udario vršnjaka šakom u nos

21.12.2022. 10:14
  • Podijeli:
vrsnjacko nasilje saka foto Pixabay-63a2cf0665f93.webp Foto: Pixabay

Novi slučaj vršnjačkog nasilja zabilježen je u Srednjoškolskom centru u Tesliću gdje je 15-godišnji učenik prvog razreda šakom u nos udario vršnjaka, kojem su konstatovane lakše tjelesne povrede.

U PU Doboj navode da su im cijeli slučaj juče prijavili ljekari Doma zdravlja u Tesliću, gdje je maloljetniku ukazana ljekarska pomoć.

"Policijskoj stanici Teslić oko osam časova je prijavljeno da je učenik jedne srednje škole zadobio povrede u predjelu nosa od strane drugog učenika. Povrijeđenom su konstovane lakše povrede u DZ Teslić, nakon čega je upućen u dobojsku bolnicu 'Sveti apostol Luka'", rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je o svemu obaviješten nadležni Centar za socijalni rad, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

"Rad na predmetu se nastavlja", rekla je Kerkez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()