Nesreća u Banjaluci: Radnik teško povrijeđen prilikom pada sa zgrade

Nesreća se desila danas oko 14 sati, a radniku su prvu pomoć ukazli ljekari Službe hitne pomoći Banjaluka i on je odvežen u bolnicu

24.04.2024. 20:45
  • Podijeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Radnik V.S. (42) iz Banjaluke teško je povrijeđen kada je pao sa zgrade u izgradnji na Bulevaru Srpske vojske u Banjaluci, piše Glas Srpske.

Nesreća se desila danas oko 14 sati, a radniku su prvu pomoć ukazli ljekari Službe hitne pomoći Banjaluka i on je odvežen u bolnicu.

Kako navode, zadobio je više preloma i teške povrede, ali je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja.

Na terenu je policija koja je obezbijedila lice mjesta i vrši se uviđaj, a više informacija biće poznato po okončanju uviđaja i istrage.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()