Nastavniku iz Ilijaša produžen pritvor

Prijavljen za bludne radnje

26.01.2023. 13:27
  • Podijeli:
os stari ilijas - facebook-63a4218e765af.webp Foto: Facebook

Općinski sud u Sarajevu prihvatio je danas prijedlog Tužilaštva te za još dva mjeseca produžio pritvor nastavniku tjelesnog odgoja Osnovne škole “Stari Ilijaš” kojeg je učenica prijavila za bludne radnje.

Kako su naveli iz Tužilaštva KS pritvor je produžen do marta.

Podsjećamo, krajem decembra prošle godine, učenica je prijavila nastavnika tjelesnog odgoja u školi u Ilijašu za bludne radnje a potom je cijeli slučaj preuzelo sarajevsko kantonalno tužilaštvo.

Tada je za UNU direktor OŠ "Stari Ilijaš" Adem Alić rekao da je nastavnik suspendovan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()