Nakon svađe nožem izbo brata: Uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva

Nemili događaj u Baru

07.04.2024. 09:32
  • Podijeli:
ilustracija_hapšenje_anadolija -658740da55e2e.webp Foto: Anadolija

Barska policija uhapsila je osobu čiji su inicijali S.Z. (39) zbog sumnje da je pokušao da ubije brata i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, saopšteno je iz Policijske uprave Crne Gore.

U saopštenju je navedeno da je policija postupajući po prijavi izašla na lice mjesta u mjestu Ilino u Baru gdje je zatekla jednu osobu sa povredom lijeve strane rebara.

Službenici policije došli su do saznanja da je u stanu u kojem žive S.Z. (39) i V.Z. (41) došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između njih.

– Usljed toga je S.Z. zadobio povredu u predjelu potiljačnog dijela glave, nakon čega je upotrebom oštrog predmeta – noža, nanio povrede bratu V.Z. lijeve strane rebara – navedeno je u saopštenju.

Policijski službenici pronašli su nož, kao i džoint.

Krivično djelo ubistvo u pokušaju izvršeno je sinoć oko 21.30.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()