Monstruozno: Osumnjičen za obljubu osmogodišnje djevojčice!

N.L. (45) iz Osmaka uhapšen zbog sumnje da je na području Prnjavora napastvovao djevojčicu, rođenu 2014. godine

11.11.2022. 09:21
  • Podijeli:
okruzno-tuzilastvo-banjaluka.jpg

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za N.L. (45) iz opštine Osmaci koji je uhapšen zbog sumnje da je obljubio osmogodišnju djevojčicu!

U OJT Banjaluka navode da se N.L. tereti da je počinio krivično djelo obljube sa djetetom mlađim od 15 godina.

"Osumnjičeni je pomenuto krivično djelo počinio dana 9. novembra na području Prnjavora na štetu maloljetnice, rođene 2014. godine", rekla je sekretar OJT Banjaluka Mira Miletić.

Ona dodaje da je nakon ispitivanja osumnjičenog stavljen prijedlog za određivanje mjere pritvora, o kojem će odlučivati Osnovni sud u Prnjavoru.

"Pritvor je zatražen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva osumnjičenog, zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo", rekla je Miletić.

Kako saznajemo N.L. se na teret stavlja blaži oblik krivičnog djela koji se odnosi na "drugu polnu radnju". Konkretno tereti se da je objema rukama zagrlio djevojčicu oko vrata i struka, te krenuo da je ljubi po licu.

S obzirom na to da postoji velika nesrazmjera u godinama između žrtve i osumnjičenog, ukoliko se dokaže krivica N.L. prijeti kazna do osam godina zatvora.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()