Mjesec dana iza rešetaka: Pokazivao polni organ djevojčicama

Pritvor je određen jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, propisane odredbama člana 197 Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske.

06.03.2024. 18:14
  • Podijeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Osnovni sud u Trebinju odredio je pritvor u najdužem trajanju od mjesec dana osumnjičenom licu čiji su inicijali A.L. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo polno uznemiravanje, navedeno je na zvaničnom sajtu Osnovnog suda.

Pritvor je određen jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, propisane odredbama člana 197 Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske.

Policijska stanica Trebinje je zaprimila prijavu da je jedno nepoznato lice muškog pola pokazivalo polni organ maloljetnim djevojčicama.

Policijski službenici su na osnovu operativnih informacija stekli osnov sumnje da je izvršilac krivičnog djela državljanin Albanije koji je lišen slobode, saopšteno je ranije iz Policijske uprave Trebinje. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()