Laktašanin sa displeja telefona šmrkao kokain

Akcija policije iz Banjaluke

21.02.2024. 11:38
  • Podijeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Lice iz Laktaša čiji su inicijali B.R. uhapšeno je zbog konzumiranja kokaina i odbijanja da se podvrgne testiranju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici banjalučke policije su prilikom obavljanja redovnih poslova uočili B.R. kako sa displeja mobilnog telefona konzumira kokain.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje, a uhapšeno lice se tereti za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

U saopštenju je navedeno da je banjalučka policija uhapsila i lice čiji su inicijali S.S. od kojeg je oduzeta staklena teglica sa 305 grama marihuane, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali J.R. uhapšeno je zbog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, navedeno je u saopštenju.

Pripadnici policije su u 15.30 časova zaustavili putničko vozilo suzuki, kojim je upravljalo lice J.R, koje je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge i o tome je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()