Komšije progovorile o mladiću osumnjičenom za svirepo ubistvo u Doboju

Komšija osumnjičenog mladića, koji je želio da ostane anoniman, rekao je da se priča kako ga je Andrea "zaludila"

01.02.2024. 19:00
  • Podijeli:
Sasa-Kulisic-ubistvo-Doboj-scaled-65ba8aac4d613.webp Foto: SRNA

Mali je bio dobro dijete. Završio je školu, učio, radio. Normalno, vrijedno, radno dijete..

Ovo je rekao jedan od komšija Dražena Lazarevića (19) osumnjičenog da je sa Andreom Kajganić (32) ubio njenog supruga Sašu Kulišića.

Komšija osumnjičenog mladića, koji je želio da ostane anoniman, rekao je da se priča kako ga je Andrea "zaludila", prenosi Informer.

"Možda ga je ona zaludila... Nikad ne bih pomislio da ovo može da uradi", rekao je on.

Sinoć je uhapšena i Sašina maloljetna kćerka, koju je dobio u drugom braku sa osumnjičenom Andreom Kajganić, I to zbog sumnje daje pomagala u ubistvu.

Sumnja se da je Kulušić danima bio trovan i omamljivan, a da je upravo kćerka ta koja mu je sipala supstance u vodu i sokove. Supruga je sa mladim ljubavnikom navodno do detalja isplanirala zločin, dan ranije iznajmila stan u Banjaluci, uzeli su automobile iz rent-a-cara, u kuću su ušli u pola noći i Sašu pretukli dok je ležao u krevetu.

Potom su mu, kako se sumnja, vezali ruke i noge, selotejpom zalijepili oči i usta, polunagog strpali u gepek i odveli u šumu gde mu je, kako se sumnja Kajganićeva zadala tri uboda nožem, nakon čega je preminuo.

Tijelo je pronađeno tek narednog dana, a policija je nedugo potom pronašla i uhapsila Dražena Lazarevića zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu.

Ljudi koji poznaju ovog tinejdžera u potpunom su šoku zbog svega. Kažu da nisu mogli ni da naslute da bi on ovako nešto mogao da osmisli, kamoli da uradi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()