Kinez pobjegao iz trebinjskog zatvora: Obaviještene sve policijske službe

Kineski državljanin bio u ekstradicionom pritvoru po rješenju Suda BiH zbog privrednog kriminala u Kini.

20.11.2023. 10:45
  • Podijeli:
policija mup srpska policija shutterstock_1676560702-64d29d54861e6.webp Foto: Shutterstock

 Potraga za kineskim državljaninom koji je pobjegao iz zatvora u Trebinju i dalje je u toku, a policija preduzima sve mjere i radnje na njegovom pronalasku, rečeno je u trebinjskoj Policijskoj upravi.

Kineski državljanin juče je pobjegao iz Okružnog zatvora u Trebinju, preskočivši zid i ogradu tokom šetnje po zatvoru, koji je poluotvorenog tipa i nije predviđen za takve zatvorenike, rekao je ranije direktor Kazneno-popravnog zavoda /KPZ/ Trebinje Zoran Miladinović.

On je naveo da je odbjegli kineski državljanin imao pomagače iz Kine koji su uhapšeni.

Prema njegovim riječima, kineski državljanin bio u ekstradicionom pritvoru po rješenju Suda BiH zbog privrednog kriminala u Kini.

Miladinović je dodao da su o bjekstvu obaviješteni Policijska uprava Trebinje, Sud BiH, Granična policija BiH i Žandarmerija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()