Još nije uhvaćen! U crnom golfu presreću djecu kod škole

Djevojčica pobjegla u market

11.04.2024. 11:41
  • Podijeli:
policija-ilustracija-foto-mup-rs.jpg

Crni "golf" sa zatamljenim staklima juče je prestretao i djecu na području naselja Česma, gdje je na putu od kuće do škole jednoj učenici četvrtog razreda ponudio da je poveze i plati užinu.

Potvrdila je ovo za "Glas Srpske" Tatjana Vilendečić, direktorica banjalučke OŠ Vuk Stefanović Karadžić u Boriku i područne škole Česma.

Prema njenim riječima, dijete nije uspjelo da vidi lik vozača, koji joj se obratio kroz otvoren prozor, nakon čega je djevojčica utrčala u obližnji market.

- Sve se to desilo juče oko 13 časova, odnosno u drugoj smjeni. Dijete je to prijavilo učiteljici i majci, nakon čega je obavještena i policija – kazala je Vilendečić.

Podsjećamo, banjalučka policija pokrenula je istragu nakon što se u jednoj „Viber“ grupi roditelja pojavila informacija da je nepoznata osoba u naselju Lazarevo crnim ”golfom” presretala djecu i nudila im novac da uđu u automobil. Navodno je isto vozilo primjećeno i u naselju Petrićevac, a ta saznanja su prijavljena policiji.

U Policijskoj upravi Banjaluka tada su naveli da je nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se nepoznato lice iz automobila ”golf”, koje se kretalo u naselju Lazarevo, obratilo maloljetnom licu nudeći mu novac i vožnju.

-.To je izazvalo strah i uznemirenost kod maloljetnika, koji se udaljio iz te ulice. Policijski službenici PU Banjaluka preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja i provjere navoda navedene prijave - rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojnović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()