Jeziv zločin u Petrovu: Ubio komšiju, drugog ranio, pa izvršio samoubistvo

Radomir Radovanović hicima iz automatske puške ubio Radislava Nedića i ranio Dražena Dujkovića

09.10.2022. 13:19
  • Podijeli:
policija_mupRS_foto_drazan_pozderovic.jpg Foto: Drazan Pozderovic

Veliki zločin potresao je opštinu Petrovu gdje je Radomir Radovanović (52) hicima iz puške ubio komšiju Radislava Nedića (64) i ranio Dražena Dujkovića (43), da bi nakon toga izvršio samoubistvo, saznaje UNA!

Dujković je ranjen u rame u ruku i kako saznajemo nalazi se van životne opasnosti.

Sve se odigralo u dvorištu Dujkovićeve kuće, kada je pomahnitali Radovanović došao naoružan automatskom puškom i zapucao.

Prema nezvaničnim informacijama kao motiv ubistva pominju se neriješeni imovinsko pravni odnosi. 

U PU Doboj navode da se im je ubistvo prijavljeno oko 11.30 časova.

"Policiji je prijavljeno da je u mjestu Kakmuž, u opštini Petrovo, izvršeno ubistvo. Odmah po prijavi policijske ekipe su izašle na teren.

"Utvrđeno je da je ubijen N.R., a ranjen D.D. obojica iz Petrova. Takođe, utvrđeno je da je izvršilac bio R.R. koji je nakon toga izvršio samoubistvo", rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je policija pronašla okrvavljeno tijelo R.R., a kraj njega automatsku pušku iz koje je najvjerovatnije počinio zločin, a potom sebi oduzeo život.

"Uviđaj je u toku i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj", rekla je Kerkez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()