Jeziv sudar kod Mostara: Jedna osoba poginula, tri policajca povrijeđena

U saobraćajci učestvovalo policijsko vozilo

25.02.2023. 11:16
  • Podijeli:
sudar (1)-63f9e07b33570.webp Foto: Hercegovina.info

Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Čula na putu Mostar - Čitluk, potvrđeno je Srni u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona /HNK/.

Iz MUP-a su naveli da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali policijsko vozilo u kojem su se nalazila tri policajca i automobil "alfa romeo", čiji vozač je smrtno stradao.

"Policajci su iz smjera Mostara krenuli da obave uviđaj nakon saobraćajne nezgode koja se ranije dogodila u blizini, a na njih je pod još neutvrđenim okolnostima naletjelo vozilo `alfa romeo` koje je dolazilo iz suprotnog smjera i koje je, prema prvim informacijama, prešlo u suprotnu traku, usljed čega je došlo do direktnog sudara", dodali su iz policije.

Na lice mjesta saobraćajne nesreće, koja se dogodila oko 7.00 časova, odmah su upućene ekipe Hitne pomoći i vatrogasci.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač "alfa romea" je preminuo sat vremena nakon nesreće, a stepen povreda policajaca zasad nije poznat.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()